Follow on Bloglovin

23. feb. 2013

SHITS AND HITS OF THE WEEK #1

Med SHITS AND HITS giver jeg lidt af ugens mest trælse hændelser og oplevelser, samt største successer og opture, formuleret gennem en liste. Ikke noget med x-antal SHITS eller HITS - det bliver alt efter hvad ugen har bragt.
 
Jeg håber, I kan lide den ;)

 
SHITS:
  • Når man skal lave mindfulness meditationsøvelser til kursus og ens nye nabo ved ny lejlighed forsøger sig (læs: burde virkelig lade være) med at spille violin og væggene er ultra papirstynde... Argh!
  • Når man går til DYR frisør med langt lyst hår der har taget ca. en million år at gro ud i skandinavisk hår, og forventer at komme ud med lækkert halvlangt, blødt og varmt honey-blonde farvet hår á la Kristin Cavallari eller Blake Lively... og ender med orange/rødt pagehår á la 'Anne fra Grønnebakken', som frisør vælger at krølle op i som-hun-selv-sagde-det "virkelig hip frits".
  • Når man skal hente pakke fra ebay på posthuset, og først står af forkert sted med bussen, dernæst har glemt sin pung, må hjem og hente, og så igen har glemt sin pakkeseddel når man når frem igen. Christ! Hvad sker der for tidlig amnesia? (jaja, jeg ved godt, jeg nærmer mig de 30år med hastige skridt....)
  • Når læge siger "Ja, du har da sørme fået børnesår i hovedet, hva? Hold da op. Du skal da lige spise de hersens (monsterdyre) piller i lang tid som giver dig diarré og ja, egentlig bare rigtig rigtig dårlig mave". Thanks a lot.
  • Når lortepiller faktisk giver ekstremt dårlig mave, og man må lyve overfor flyttemænd og sige man er gravid (but why? - det virkede smart i situationen), fordi man konstant render på toilettet, mens de pruster og løfter alt ens lort op på 5.sal.
  • Når opvaskemaskine i ny lejlighed ikke fungerer - det er da maks uretfærdigt at stå der og udtråle hjælp og så ikke hjælpe én med at vaske op! Come on!

HITS:
  • Når hele ens familie turer all the way fra jylland for at hjælpe med at hænge lamper og billeder op i ny lejlighed og få varme i gamle radiatorer (god håndværker eller elektriker bliver jeg aldrig), og samtidig fikser opvaskemaskine - dobbelt-win!
  • Når ens mor og far medbringer GIGANTISK krus med nutella fra grænsehandel!!!! (fuck slankekur)
  • Når man alligevel finder fine håndværkeregenskaber frem og skiller hele håndvasken inkl. rør ad i tidligere lejlighed, for at rense afløb og fikse irriterende dryp fra rør, OG finder sin tabte yndlings Line&Jo ring i kloakslam!!! WUHU! OG får samlet alting igen og har fikset både afløb og dryp. Sgu sejt.
  • Når man kommer over angst-for-konflikter-kompleks og ringer til frisør igen og siger man ikke er glad for farven og frisør så farver den mere naturligt i bunden igen, og man selv får det sat mere naturligt - det virker bare altid bedre, når man selv får lov til at rode i det, ik?
  • Når man ser sit spejlbillede i ny lejlighed med bedre lys end i gammel lejlighed og synes appelsinhud er formindsket. Rart. Også selvom det sikkert ikke er det. Må igang med løb, skrubbehandske og varm-celullite-lotion der brænder på hud - skal være sommerlækker (kampen får et andet indlæg snarest).
  • Når man får "special price" ved sin nye tyrkiske yndlings-købmand-grønthandler-alt-i-en-butik, ligesom på strandene og ved gadehandlere i syden (også selvom alle andre sikkert får det, men det giver mig en rar følelse indeni. Jeg er speciel. Punktum.)


God lørdag!
 

2 kommentarer:

  1. Hahaha... Så fint ikke at have andre undskyldninger for hyppige toiletbesøg end graviditet... Gennemtænkt!

    SvarSlet
    Svar
    1. hehe, ja ik? De var så søde og hjælpsomme og spurgte endda til hvor ny baby skulle sove, og jeg tog mig selv i at stå med hånden på maven flere gange a la "åh hvor er det hårdt" :)

      Slet